Lokacija, smeštaj i hrana – deca

Parkur u Srbiji je počeo da se razvija u Kraljevu. Upravo je to najvažniji razlog zbog čega se Parkour kamp 2019 održava upravo u okolini Kraljeva, na planini Goč, od 2.8.2019. do 9.8.2019. godine. Na planini veliko prostranstvo zauzimaju stoletne, listopadne i četinarske šume. Ima blagih nagiba i pogodnih smučarskih terena. Kristalno čisti planinski izvori, potoci i rečice nalaze se na sve strane, kao i veštačko jezero bogato pastrmkom. Klima je umereno kontinentalna. Podneblje Goča odgovara svima, naročito deci. U netaknutoj prirodi, daleko od betona i gradske gužve nalazi se idealno mesto za održavanje Parkour kampa.

Smeštaj je organizovan u novom objektu odmarališta za decu “Gočko” na Goču. Novi objekat odmarališta pod imenom “GOČKO” počeo je sa radom početkom avgusta 2018. godine. Na ulasku, objekat poseduje recepciju i ulazni foaje sa udobnim foteljama za smeštaj roditelja u poseti kod dece i drugih vrsta poseta. Ima 37 modernih soba (bez kreveta na sprat), gde svaka soba poseduje savremeno kupatilo. Objekat poseduje i posebnu prostoriju za praćenje tv-emisija (TV-sala), koja može da posluži i za realizaciju drugih aktivnosti (radionice, muzički kvizovi…).

U okviru Parkour kampa biće postavljen poseban Parkur poligon koji će biti dostupan svim učesnicima Parkur kampa a takođe nam je na raspolaganju i balon sala površine 1000 m2 koja se nalazi u sklopu hotela. Hala ima moderan sistem osvetljenja, ventilacije i grejanja. Takođe poseduje mini tribine i teretanu.