Lokacija, smeštaj i hrana

Parkur u Srbiji je počeo da se razvija u Kraljevu. Upravo je to najvažniji razlog zbog čega se Parkour kamp 2018 održava upravo u okolini Kraljeva, na planini Goč, od 30.6.2018. do 7.7.2018. godine. Na planini veliko prostranstvo zauzimaju stoletne, listopadne i četinarske šume. Ima blagih nagiba i pogodnih smučarskih terena. Kristalno čisti planinski izvori, potoci i rečice nalaze se na sve strane, kao i veštačko jezero bogato pastrmkom. Klima je umereno kontinentalna. Podneblje Goča odgovara svima, naročito deci. U netaknutoj prirodi, daleko od betona i gradske gužve nalazi se idealno mesto za održavanje Parkur kampa.

Smeštaj je organizovan u hotelu “Dobre vode” na Goču. Hotel raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim i višekrevetnim sobama sa kupatilom. U sklopu hotela se nalazi restoran i sala za zabavu.

U okviru Parkour kampa biće postavljen poseban Parkur poligon koji će biti dostupan svim učesnicima Parkur kampa a takođe nam je na raspolaganju i balon sala površine 1000 m2 koja se nalazi u sklopu hotela. Hala ima moderan sistem osvetljenja, ventilacije i grejanja. Takođe poseduje mini tribine i teretanu.