O instruktorima

Bogdan Cvetković

Bogdan Cvetković trenira od 2003. godine i pionir je Parkura u Srbiji. Trener je u Parkur školi “PKS” u Beogradu i osnivač je Parkour Srbije. Sarađuje sa inostranim organizacijama i redovno drži predavanja i radionice u Srbiji i inostranstvu. Završio je Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja. Bogdan uživa u čitanju knjiga, prirodi i putovanjima.


Jovan Korićanac

Jovan trenira Parkur od 2010. godine, a pre toga se dugo godina bavio plesom. Zaljubljenik je u pokret i aktivnosti sa i bez rekvizita kao što su snowboard, akrobatika i skejt. Trener je u Parkur školi “PKS” u Beogradu. Apsolvent je na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja.


Aleksandar Piljak

Aleksandar se bavi Parkurom od 2010. godine. Trenerskim poslom u Parkuru bavi se od kraja 2014. godine. Trener je u školi “PKS” u Beogradu. Apsolvent je na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja. Aleksandar je volonter u sportskom savezu osoba sa invaliditetom, zaljubljenik u prirodu, kampovanje i preživljavanje.


Aleksandra Domanović

Aleksandra je završila Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja. Parkour trenira od 2014. godine dok se pre Parkura bavila gimnastikom. Trener je najmlađe grupe u školi “PKS” u Beogradu. Od 2015. radi kao trener plivanja i opštih motoričkih sposobnosti u dečijem sportskom klubu “Panta Rei”. Uživa u vožnji rolera, prirodi, druženju i putovanjima.